Инверторен климатик Midea Aurora MSAB-18NXD0-XI/MSAB-18N8D0-XO, 18 000 BTU, A++/A+ • R32

2,049.00 лв. (с включена доставка и стандартен монтаж)

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.00 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.00 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 42 кв.м./110 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 38 кв.м./100 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца


на 12 вноски по 191.24 лв.
Кредитен модул DSK Credit

12 x 191.24 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
  • card-payment-icon-small
  • cash-payment-icon-small
Midea

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК MIDEA MSAB-18NXD0-XI (B) AURORA

Представяме ви инверторен климатик Midea MSAB-18NXD0-XI (B) – серия Aurora. Предлага се с енергиен клас за охлаждане/отопление A++ / A+ и разполага с електрически нагревател за външното тяло.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA MSAB-18NXD0-XI (B) AURORA

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Филтър със студен катализатор

Филтърът със студен катализатор елиминира формалдехида и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Филтър със сребърни йони

Ефективно отстраняване на бактерии и микроби чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушаване на микробната дезактивация на черупката на биологични функции.

Филтър със сребърни йони

Ефективно отстраняване на бактерии и микроби чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушаване на микробната дезактивация на черупката на биологични функции.

Био филтър (HEPA)

Биофилтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малки прахови частици, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава тяхната клетъчна стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлообменника, за да изпари натрупаната влага. Тази функция предотвратява появата на лоши миризми, след като системата е работила в режим на охлаждане за дълго време и предотвратява развитието на бактерии върху топлообменника. Функцията обикновено отнема около 15 минути.

Електрически нагревател за външното тяло

Електрически нагревател в долната част на външното тяло предотвратява замръзването на конденз при ниски температури.

Ремък за нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Охлаждане при ниски температури на околната среда

Климатичната система може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15°C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика открива код за грешка „EC“, който ще се покаже и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреда, причинена от високи температури при изтичане на хладилен агент. Тази функция е налична само в режим на охлаждане.

8°C нагряване

В режим на отопление 8°C тази постоянна температура се поддържа, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи на много ниски обороти, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се връща към предварително зададения режим, преди да активира Турбо режима.

Хоризонтално завъртане

Хоризонталните жалузи са плаващи под ъгъл от 120°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в зоната, в която се намира.

Аварийна операция

В най-добрите климатици, когато възникне грешка в сензора за температура, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло съобщава код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ЕКО режим

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Нощен режим

Когато се активира нощен режим по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което остава фиксиран. Когато се активира нощен режим по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което остава фиксиран.

1W режим на готовност

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Двупосочно източване

Дренажната тръба може да се прокара от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на захранването, той ще се рестартира автоматично веднага щом се възстанови захранването и ще започне да работи в режима, зададен преди изключване на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройка на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Памет на жалузи

Положението на хоризонталния вентил на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Мулти-сплит съвместимост

Вътрешното тяло е съвместимо както с моно, така и с мулти-инверторни системи, което позволява лесен избор на подходящи вътрешни и външни тела. Това е удобно решение за складове и търговски центрове.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства – смартфон или таблет. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.

ТипСтенен климатик
МаркаMidea
МоделAurora
Вътрешно тялоMSAB-18NXD0-XI(B)
Външно тялоMSAB-18N8D0-XO(B)
КласНачален клас
За помещения (кв.м.)от 35 до 40 кв.м.
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩ
Енергиен клас отоплениеAᐩ
Мощност BTU18 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)110
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)100
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)3.40-5.30-5.90
Отдавана мощност (отопление) (kW)3.10-5.60-5.85
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.55
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.50
Захранващо напрежение (V)220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.00 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.00 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)22 / 28 / 33.5 / 43
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)55.5
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)956 x 319 x 215
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)805 x 554 x 330
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)11
Тегло (външно тяло) (кг.)33.5
Работен диапазон при охлаждане (°С)от -15 до +50
Работен диапазон при отопление (°С)от -15 до +24
Хладилен агентR32
Диаметър на тръбата течност/газ (mm)6.35/12.70
ЗахранванеВъншно
ПроизходКитай