Инверторен климатик Hitachi airHome 600 RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE, 9 000 BTU, A+++/A++ • R32

2,019.00 лв. (с включена доставка и стандартен монтаж)

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 8.50 – клас А+++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.90 – клас А++
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 20 кв.м./50 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 15 кв.м./40 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца


на 12 вноски по 188.44 лв.
Кредитен модул DSK Credit

12 x 188.44 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
  • card-payment-icon-small
  • cash-payment-icon-small
Hitachi

airHome 600

Домашен климатик, който е лесен за използване – снабден с интелигентна технология за автоматизация, за да улесни живота ви, да намали консумацията на енергия и да подобри качеството на съня. Интегрираната технология за самоподдръжка помага за подобряване на дългосрочната производителност на уреда. airHome е климатик за хора, които не искат да мислят за климатик.

Adjusts temperature as you arrive home or leave the house

Регулира температурата, когато пристигате у дома или излизате от дома

Използвайте приложението за смартфон airCloud Home, за да настроите профили за информираност за местоположението и температура, например, засичане кога сте на път за вкъщи и автоматично регулиране на температурата, готова за пристигането ви.

С приложението airCloud Home можете също да се свържете с вашия интелигентен високоговорител (съвместим с Amazon Echo и Google Home), да използвате функциите за седмичен график и таймер и да видите колко енергия е изразходвана с интегрирания оценител на енергийните разходи.

Helps to reduce energy bills

Помага за намаляване на сметките за енергия

Smart Eco открива, когато никой не е бил в стаята в продължение на 20 минути или повече, и постепенно увеличава зададената температура, за да намали консумацията на енергия. Ако е зададена допълнителната функция за автоматично изключване, уредът ще се изключи след предварително зададено време и няма да продължи отново, докато не бъде стартиран ръчно.

Contributes to sleep quality

Допринася за качеството на съня

Задайте по-ниска температура, за да ви помогне да заспите, като знаете, че SleepSense автоматично ще повиши температурата, щом установи, че спите, предотвратявайки прекалено студеното охлаждане на стаята и намалявайки консумацията на енергия.

distributes air across your room

Разпределя въздуха в стаята ви

Разпределя въздуха ефективно във всяка стая във вашия дом, достигайки до 24 метра и автоматично разпределя въздуха през 105º на 60º 3-измерна дъга.

3X better at maintaining the performance of your AC

3 пъти по-добре за поддържане на производителността на вашия климатик

С течение на времето във вашия климатик могат да се натрупат прах и мръсотия, което намалява количеството въздух, което може да тече през него и го прави по-малко мощен.

Технологията Hitachi FrostWash помага да се поддържа работата на вашия климатик за години напред, като замразява праха и мръсотията, разтопява ги и ги отмива. Нашите тестове показват, че системите с FrostWash са 3 пъти по-добри в поддържането на ефективността на въздушния поток от тези без тази технология.

Stop the causes of AC odors

Спира причините за миризмите на климатика

Всеки път, когато уредът е изключен, функцията за защита от мухъл автоматично продухва въздух през вътрешните компоненти, за да предотврати натрупването – основната причина за неприятните миризми.

Japanese quality, built to last

Японско качество, създадено да издържи

Топлинен и замръзващ шок, екстремна влажност, проливен дъжд, пренапрежение, светкавици, удари и други… всеки климатик, който продаваме, е тестван до крайност. В допълнение, уникалната система SafeGuard комбинира електрически и механични системи за защита на външното тяло от екстремни метеорологични условия и колебания на напрежението. Тези защити включват верига с 3-минутно закъснение за предотвратяване на повреда, причинена от множество бързи повторни стартирания в случай на прекъсване на захранването, капак на ODU клапан за насочване на вода и кондензация безопасно далеч от външното тяло, боя против ръжда и топлинни перки, и метална огнеупорна електрическа кутия за защита на електрониката във външното тяло.

Helps to purify your indoor air

Помага за пречистване на въздуха в затворени помещения

Комбиниране на 4 различни технологии за пречистване на въздуха за повишена ефективност срещу замърсители, включително вируси, алергени, бактерии и дори миризми. Предварителният филтър, филтърът за пречистване на въздуха, топлообменникът и йонизаторът работят заедно с до 99,9% ефективност при вируси, включително SARS-CoV-2, до 99,0% ефективност при бактерии, до 86,0% ефективност при миризми и до 97,1% ефективност при алергени.

Vector DC Inverter technology

Технология Vector DC Inverter

Cascade Vector DC Inverter System е оборудвана с микрочип за контрол на скоростта на компресора. Разделен ротор с изместени електрически полюси позволява потискане на електромагнитния шум и оптимизира енергийната ефективност при ниска скорост.

С инверторната технология климатикът охлажда с максимален капацитет при стартиране, след което автоматично забавя и работи с минимален капацитет, за да поддържа стайната температура на комфортно ниво. Неинверторните модели могат да работят само с прости контроли за включване и изключване. Опитът да се поддържа желаната температура чрез многократно включване и изключване на захранването консумира много повече електроенергия и води до по-големи температурни колебания.

Други предимства

silent mode

Тих режим

Специално извитите лопатки на вентилатора намаляват шума от блъскането на въздуха при по-ниски скорости.

0.5°C temperature control

0,5°C контрол на температурата

Задайте температура на стъпки от 0,5°C.

Multiple Timers

Множество таймери

6x настройки за време за включване/изключване и температура за всеки ден от седмицата (с помощта на airCloud Home). Задайте конкретен интервал от време за изключване, до 12 часа.

Save your favourite settings

Запазете любимите си настройки

Бързо активирайте най-използваната комбинация от режим, температура и скорост на вентилатора със специален бутон на дистанционното управление.

ТипСтенен климатик
МаркаHitachi
СерияairHome 600
Вътрешно тялоRAK-VJ25PHAE
Външно тялоRAC-VJ25PHAE
КласМеждинен клас
За помещения (кв.м.)от 15 до 20 кв.м.
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩᐩ
Енергиен клас отоплениеAᐩᐩ
Мощност BTU9 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)50
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)40
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.90-2.50-3.10
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.90-3.40-4.40
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.549
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.733
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.50 – клас А+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.90 – клас А++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)20/23/34/39/41
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)47
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)780 x 280 x 227
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)750 x 548 x 288
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)8.6
Тегло (външно тяло) (кг.)31.6
Работен диапазон при охлаждане (°С)-10 до +46
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +21
Хладилен агентR32
Диаметър на тръбата течност/газ (mm)6.35/9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходКитай