Разпродажба!

Инверторен климатик Midea BreezeleSS MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW, 9 000 BTU, A+++/A++ • R32

1,450.00 лв. (с включена доставка и стандартен монтаж)

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 8.50 – клас А+++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.60 – клас А++
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 15 кв.м./40 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 13 кв.м./35 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца


на 12 вноски по 135.33 лв.
Кредитен модул DSK Credit

12 x 135.33 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
  • card-payment-icon-small
  • cash-payment-icon-small
Midea

Инверторен климатик Midea BreezeleSS

midea breezeless promo

Насладете се на ефективна климатизация от ново поколение, която ще отговори на всички Ваши изисквания.

Инверторният климатик Midea BreezeleSS разполага с иновативна технология и множество функции, за да задоволи нуждите и на най-взискателните потребители. Той разполага с Quattro Full DC инверторен компресор, благодарение на който постига максимална производителност при минимална консумация. Насладете се на ефективна климатизация от ново поколение, достигаща A+++ при охлаждане и А++ при отопление.

BreezeleSS е изключително тих и се отличава със забележителен стилен дизайн. Този модел е подходящ за климатизация както на дома, така и на търговски обекти и офиси, а широкият му работен диапазон позволява ефективно отопление и охлаждане в региони с ниски и високи температурни показатели.

Равномерно разпределение на въздушния поток

Благодарение на иновативният дизайн на Twin Flap технологията, вътрешното тяло предлага равномерно разпределение на въздушния поток чрез 7928 двойни наноотвора и странични въздушни отвори S-Wing. Осигурете си перфектно и ненатрапчиво охлаждане през горещите дни, съчетано с деликатна и безшумна работа на системата.

Климатиците от серията BreezeleSS разполагат и с 3D въздушен поток, което ги поставя сред първите сплит системи, осигуряващи странично отвеждане на въздуха. Иновативният панел на вътрешното тяло е проектиран така, че въздухът да се разпространява напред и встрани, а S-образната му странична форма осигурява допълнителна ефективност при равномерното разпределянето на въздушния поток.

Ниска консумация на енергия

Климатиците от серията BreezeleSS работят с най-новия и енергоефективен хладилен агент – R32. Благодарение на него и иновативната инверторна технология Quatrro на Midea, климатичната система предлага качествена и ефективна работа и свръхниска консумация на енергия.

Възможност за WiFi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства – смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Допълнителни функции

Режим ECO

Midea BreezeleSS е оборудван с енергоспестяващата технология ECO, която перфектно допълва високоефективната инверторна система. Чрез нея можете да се насладите на комфортна прохлада, като същевременно разходът на енергия се намалява до 60%.

Функция Gear

Климатикът предлага три опции за работна мощност – 50%, 75% и 100%. Благодарение на това можете да регулирате директно консумацията на енергия в режим на охлаждане.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

Функция Follow Me

Дистанционното управление на климатика разполага с вграден сензор, който отчита температурата в областта, в която се намира. Чрез тази функция се регулира по-точно стайната температура, за да се осигури необходимия комфорт.

Отопление при 8°C

С тази функция можете да си осигурите постоянна температура до 8°C в режим отопление през зимата, като по този начин ще предпазите дома си от прекомерно изстиване. Тя е изключително подходяща, когато дълго отсъствате от помещението и искате да предотвратите замръзването на тръбите и растенията през студените зимни дни.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Откриване на изтичащ хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Йонизиращ филтър

Йонизиращият филтър убива бактериите и редуцира значително броя им чрез разрушаване на клетъчната стена.

Троен филтър

Комбинация от 3 филтъра за пречистване на въздуха и неутрализиране на вредните микроорганизми и бактерии в климатизираното помещение.

Автоматично самопочистване

По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

Функция за автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

Запомняне позицията на жалузите

При изключване на системата се запаметява последната позиция на хоризонталната клапа и при стартиране автоматично се възобновява същата позиция.

Midea BreezeleSS е решение от ново поколение, което ще Ви впечатли с възможностите на иновативната си технология, ефективността на различните енергоспестяващи и подобряващи комфорта режими и стилния си дизайн.

КласМеждинен клас
За помещения (кв.м.)от 10 до 15 кв.м.
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩᐩ
Енергиен клас отоплениеAᐩᐩ
Мощност BTU9 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)40
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)35
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.80-2.60-3.30
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.80-2.90-3.40
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.64
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.64
Захранващо напрежение (V)220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.50 – клас А+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60 – клас А++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)19 / 20 / 35 / 38
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)55
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)940 x 325 x 193
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)800 x 554 x 333
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)10.7
Тегло (външно тяло) (кг.)29
Работен диапазон при охлаждане (°С)от -25 до +50
Работен диапазон при отопление (°С)от -25 до +30
Хладилен агентR32
Диаметър на тръбата течност/газ (mm)6.35/9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходКитай